Voorkom gaten in uw agenda met 'Groepeerde afspraken'*

In rustigere tijden, zoals in de zomerperiode, kan het zijn dat uw tijdsloten niet helemaal gevuld zijn met afspraken. Om tijdverlies tussen afspraken te voorkomen, biedt Rosa u nu de mogelijkheid om online gemaakte afspraken te groeperen. U kunt er dus voor kiezen om alleen tijdsloten aan te bieden rondom bestaande afspraken.

 

In dit artikel vindt u:

Wat is een “Gegroepeerde afspraken” slot?

Wanneer u “Gegroepeerde afspraken” inschakelt, beperkt u de opties die uw patiënten zien bij het boeken van een afspraak. Zij kunnen alleen de beschikbare afspraak zien vlak voor en/of direct na een afspraak die al in uw agenda staat.

Houd er rekening mee dat dit in sommige gevallen betekent dat de patiënt slechts 1 beschikbaarheid kan zien.

Wanneer u een slot “Gegroepeerde afspraken” heeft aangemaakt, wordt u zelf niet beperkt door deze instellingen: u heeft altijd de mogelijkheid om een afspraak te plannen wanneer u maar wilt in uw agenda.

Er zijn 3 soorten “Gegroepeerde afspraken”.

Toon vroege beschikbaarheden eerst

Als u een tijdslot heeft aangemaakt van 08u00 - 12u00, krijgt de eerste patiënt die online een afspraak wil boeken alleen de optie 08u00 te zien. Pas nadat die afspraak is geboekt, wordt de optie van 8u30 beschikbaar.

Toon laattijdige beschikbaarheden eerst

Als u een tijdslot heeft aangemaakt van 08u00 - 12u00, krijgt de eerste patiënt die online een afspraak wil boeken alleen de optie 11u30.00 uur te zien. Pas nadat die afspraak is geboekt, wordt de optie van 11u00 beschikbaar.

Toon alle beschikbaarheden

Als u een tijdslot van 08u00 - 12u00 heeft aangemaakt, kan de eerste patiënt die online een afspraak wil boeken, elke afspraak kiezen van 08u00 tot 12u00. Daarna kan de volgende patiënt alleen vlak voor of vlak na deze eerste afspraak een afspraak maken

Gegroepeerde afspraken inschakelen

  1. Ga naar uw tijdrooster (deze link werkt enkel wanneer u al bent ingelogd in uw Rosa account)

  2. Selecteer in de derde stap ‘Gegroepeerde afspraken’.

  3. Selecteer het type ‘Gegroepeerde afspraak’ dat u wilt

  4. Vergeet niet de overige stappen uit te voeren om het tijdslot aan te maken

Video uitleg

Gerelateerde artikels

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/pages/createpage.action?spaceKey=RKB&title=Maak%20sloten%20voor%20noodgevallen%20met%20%22Last-minute%20slot%22%27&linkCreation=true&fromPageId=555368157555

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/spaces/RKB/pages/555368157045

 

Hulp nodig? Contacteer ons support team via support@rosa.be