Rosa als interne agenda in 3 stappen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw agenda kunt configureren zonder dat patiënten online een afspraak kunnen boeken.

 

In dit artikel vindt u:

1. Creëer/update uw redenen afspraak

Om uw agenda beter te organiseren raden wij aan om voor elke soort afspraak die u aanbiedt een reden van afspraak aan te maken. Dit zal u helpen uw agenda efficiënter te plannen. Of wanneer u in een groepspraktijk werkt, geeft u uw collega's of secretariaat zo een goed beeld wanneer u beschikbaar bent voor een bepaald type afspraak.

Zorg ervoor dat de optie ‘Online boeken toestaan’ niet is aangevinkt (=grijs) bij de redenen afspraak waarvan u niet wilt dat patiënten ze online kunnen boeken.

2. Maak uw tijdsloten aan

Nadat u uw redenen afspraak heeft aangemaakt, kunt u uw tijdsrooster aanmaken.

Hierdoor heb krijgt u een duidelijk overzicht van uw agenda, zodat het zowel voor uzelf als voor uw collega's duidelijk is wanneer u aan het werk bent.

3. Activeer uw openbaar profiel

Ook al staat u niet toe dat patiënten online afspraken boeken, toch raden wij u aan uw profiel te activeren! Zo kunnen uw patiënten alle benodigde informatie over u vinden. Als u uw contactgegevens achterlaat, kunnen nieuwe patiënten via e-mail of telefoon contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Gerelateerde artikels

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/spaces/RKB/pages/554944987149

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/spaces/RKB/pages/555368159195

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/spaces/RKB/pages/555368156891

https://rosahealth.atlassian.net/wiki/spaces/RKB/pages/555368155666

 

Heeft u vragen? Contacteer ons via support@rosa.be